2011. április 29., péntek

SÓ HIDEGKÖDÖS PÁROLOGTATÓ - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

,, PARAJD” SÓ- HIDEGKÖDÖS PÁROLOGTATÓ
 
Cégünk sóterápiás rendszereket (sószoba, sókabin, sóbarlang sófürdő, sódézsa) tervez és épít. Ezek sajnos nem mindenki számára elérhetőek, ezért hoztuk létre ezt az új sóterápiás készüléket, amely mindenki számára megfizethető, könnyen telepíthető és hatékonysága egyenértékű a sószobákéval. Akinek kevés az ideje, vagy nem szívesen tölti együtt a regenerálódásra szánt időt idegen emberekkel, nem kell órákat üldögélni egy sószobában, hanem saját szobájának kényelmében – akár alvás közben – élvezheti a tiszta sós levegő áldásos hatását.
 
Felhasználási helyek:
Lakások (nappali, hálószoba), irodák, szállodai szobák, kórtermek és egyéb közösségi helyiségek. A készülék használata ajánlott: elsősorban légzőszervi megbetegedések, allergiás tünetek esetén, de egészséges embereknek is, a környezeti ártalmak és a dohányzás káros hatásainak enyhítésére, immunrendszer erősítésére. Használata az alvási időszakban a legkedvezőbb, de bármely napszakban alkalmazható. Kedvező hatása már néhány nap használat után érezhető.
 
Műszaki leírás:
Rattan állvány:                         70cm magas, Ř 30cm
szabályozható légpumpa:                         50-150mł/óra
égetett kerámia tartály:                         15 liter
10 liter parajdi kristálysóoldat:                         ~ 26%-os, pH 6, 5-7
kerámia porlasztó adapter.           
Típusok:            S 100, S 150, S 200.
 
Működési leírás:
A helyiség levegőjét a légpumpa a sóoldat-tartály aljában lévő perforált rendszeren keresztül a 30cm rétegvastagságú folyadékon átporlasztja. A 26%-os parajdi kristálysóoldat a levegőben lévő baktériumokat elpusztítja, a szennyeződéseket és a CO2-ot megköti. Az átpumpált tisztított levegővel a szervezet számára fontos 1-10 mikrométer nagyságú anionokat (Ca+, Na+, Mg+, J+) ill. kationokat (Cl-, SO4-) juttat vissza a légtérbe, amelyek belélegezve elpusztítják a nyálkahártyán lévő baktériumokat, és a tüdőbe jutva a hörgőkön át a véráramba, majd a sejtekbe kerülnek. Túladagolástól nem kell tartani, mert a sejtfalak csak a szükséges mennyiséget engedik be. A sóterápiát már a régebbi korokban is ismerték és alkalmazták, semmilyen mellékhatása nincs.
 
Használati utasítás:
A készülék optimálisan 16m˛-es helyiségre, azaz kb. 54mł légtérre van tervezve. Ennél nagyobb helyiségben több készüléket, vagy nagyobb teljesítményű légpumpát kell használni a megfelelő hatás érdekében. Első alkalommal érdemes a készüléket 24 órára bekapcsolni, mert így elérjük a 6-10 mg/mł ionkoncentrációt. 3-4 nap után, már elég néhány óráig működtetni. A sóoldat mennyiségét időnként ellenőrizni kell, és az elpárolgott mennyiséget vízzel kell pótolni. 4-6 hónap után a tartályt a gyártó által forgalmazott (laboratóriumi vizsgálati jegyzőkönyvvel rendelkező) friss sóoldattal töltsük fel. Ez azért fontos, mert ennyi idő alatt sok mechanikus szennyeződést megköt, valamint a levegőből kivont CO2 megváltoztatja a pH értéket. A sóoldat hőmérséklete nem haladhatja meg a 25°C-ot, mert a magasabb hőmérséklet kedvezhet a sótűrő baktériumoknak. Igény szerint van lehetőség száraz ill. nedves sóköd előállítására aszerint, hogy a sótartályra rárakjuk a fedelet, vagy szabadon hagyjuk.


Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-07 08:17
. SÓ HIDEGKÖDÖS PÁROLOGTATÓ - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése