2011. augusztus 1., hétfő

7,5 kg lányruha ŐSZI csomag, 0-152, 1 ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó 1 nagy doboz 7, 5 kg gyerekruha. / 70 db/ A csomag tartalma: főként pulcsik, vékony hosszú ujjú, rövid ujjú pólók, pizsamák, szoknya, kevés nadrág, nyári ruhák is vannak közte, stb. Főként átmeneti, őszi ruhákat tartalmaz a csomag.   A csomagban 1.,   2. osztályú ruha van, bolyhosak, használtabbak, folt is elö fordul, néhány varrásra szorul, cipzárcserére szoruló,   de ebben a csomagban van  néhány jó állapotú is, hibátlan db. -ok. A csomag  lányruhát tartalmaz,   méretileg  vegyes 0-tól kb. 152-es méretig. Se mosva, se vasalva nincsenek, bálás ruhák! A képeken nem az összes ruha szerepel.
Helyhiány miatt eladó. A leirtak tudatában licitálj, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz szivesen válaszolok!
A RUHÁK MINŐSÉGÉRÖL A SAJÁT OLDALAMON OLVASHATSZ!
POSTÁZNI CSAK KEDDENKÉNT TUDOK, CSAK AKKOR VÁSÁROLJ, HA EZT A TÉNYT TUDOMÁSUL VESZED! KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSED!
Ha nincs pénzed, de mégis vásárolni szeretnél, légyszives jelezd VÁSÁRLÁS ELÖTT beszéljük meg, ráérsz fizetni a következö havi juttatásodból, csak arra kérlek ird meg a termékemen keresztül, hogy tudjak róla!
SZERETNÉK MEGKÉRNI MINDENKIT, HA TÖBB TERMÉKET VÁSÁROL, AKKOR IRJON ÉS KÉRJEN PONTOS POSTAKÖLTSÉGET, MERT TÖBB TERMÉK EGYÜTTES SÚLYÁVAL VÁLTOZIK A POSTAKÖLTSÉG IS! KÖSZÖNÖM!
Licitálás elött kérlek olvasd el a SAJÁT OLDALAMAT! A ruháim mosva, vasalva vannak, ha hibája van igyekszem feltüntetni, bármilyen kicsi is az, mert szerintem igy korrekt!
Jó licitálást!
Üdv: Vali



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-11 17:42
. 7,5 kg lányruha ŐSZI csomag, 0-152, 1 ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése