2011. október 26., szerda

Toxinout program - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

A Toxinout Széles-spektrumú Méregtelenítő Program az alábbi három termékből áll, melyek különböző módon segítik a méregtelenítést és az ideális egészség megszerzését:
1) Toxinout® Nehézfém és méreganyag eltávolító, valamint májméregtelenítő. Segít a szervezetnek eltávolítani a nehézfémeket (beleértve az ólmot, a higanyt, és a további méreganyagokat), a vér, a máj, a vesék és egyéb szervek méregtelenítése közben.
2) DetoxiGreen® Napi méregtelenítés és antioxidáns támogatás vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, aminosavakkal és zöld növényi táplálékkal. Segíti a test természetes méregtelenítő folyamatait, ahogy utántölti a folyamatban elhasznált tápanyagokat, és feltölti az immunrendszert antioxidánsokkal.
3) Flora Protect® Napi probiotikus kiegészítő a bélflórát védi, a legfontosabb hasznos bél-baktériumok utántöltésével. Az egészséges vastagbél-flóra adja az alapját az erős immunrendszernek, jó egészségnek és a hosszú életnek. A probiotikumok azon hasznos baktériumok, melyek védelmezik bélrendszerünket.



Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-14 08:54
. Toxinout program - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése