2011. november 24., csütörtök

Komáromi Zsombor : Internet sikerkalauz : váll - Jelenlegi ára: 2 865 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Internet sikerkalauz : vállalkozóknak és cégvezetőknekA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Jelen kötet elsősorban azon kisvállalkozások számára készült, amelyek az internet segítségével szeretnék bővíteni ügyfeleik körét és ezáltal növelni bevételüket. A szerző három fontos célt fogalmaz meg: elérni, hogy az internetezők megtalálják a weboldalt, a honlapon felkelteni a látogatók érdeklődését, valamint bizalmat ébreszteni a cég és a termékek iránt. A könyv először a legfontosabb webes alapismereteket közli, majd a Keresőoptimalizálás címszó alatt arról esik szó, hogy hogyan is tegyük a honlapunkat Google-baráttá. Hogyan érjük el, hogy a Google-ben előre kerüljünk a találatok listájában, hogyan növeljük honlapunk belinkelését, hogyan építsük fel a honlapot, melyek a cégnek legfontosabb kulcsszavak vagy hogy egyáltalán milyen domain nevet válasszunk az oldalnak. A harmadik rész a netezők figyelmének megragadásával foglalkozik, s bemutatja a célszerű szövegeket és a leggyakoribb hibákat is, majd a látogatókból ügyfelekké varázsolás mikéntjéről olvashatunk. Ennek keretében a szerző ír az automatizált értékesítés kialakításáról, az adatbázis fontosságáról, a cikkek feltöltéséről, a menüpontok létrehozásáról, a felhasználóbarát regisztrációról, s olyan fejlett kiegészítő funkciókról, mint az online formanyomtatvány, a videó- és képgaléria, a szavazási lehetőség vagy a naptár funkció. Az utolsó rész az oldal népszerűsítésének trükkjeit árulja el, a hagyományos hirdetéstől a Facebook-on keresztül a blogokig és a videó-készítésig. A gyakorlatorientált kötet általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott. ISBN: 978-963-09-6706-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 865 Ft

Az aukció vége: 2011-11-12 18:15
. Komáromi Zsombor : Internet sikerkalauz : váll - Jelenlegi ára: 2 865 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése