2012. március 26., hétfő

Bodycount - XBOX 360 - 1 Ft-ról, NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható újszerű állapotban lévő Bodycount angol nyelvű XBOX 360 játékszoftver. Az aukció 1 forintról indul, rejtett minimálár nélkül! A lemez tökéletesen működik, eredeti Microsoft termék, nem utángyártott másolat. A játékot merevlemezről futtattam, aminek köszönhetően folyamatos olvasási terhelésnek nem volt kitéve. Az aukció további részét képezi a képeken látható kézikönyv, tok, illetve a játék borítója is.
A játék nem dohányzó, állatoktól mentes lakásból kerül eladásra, első tulajdonosától. A feltöltött képek minden esetben az aukcióra bocsátott terméket ábrázolják.
Nincs neved. Nincs múltad. Nincs otthonod. Nincs személyiséged. Egy fegyver vagy. Korrupciótól bűzlő, polgárháború dúlta országokban vetnek be téged, Afrika és Ázsia legmocskosabb pöcegödreiben teljesítesz szolgálatot, olyan helyeken, ahová még az ENSZ katonák se merészkednek. Nincsenek társaid, egyedül dolgozol. Nem ismered a megbízóidat, nem kérdezel, és nem kegyelmezel, a zsold feledtet veled mindent, százak, vagy talán ezrek vére szárad már a kezeden, parancsra gyilkolsz, felhatalmazást kaptál rá, áldozataid rosszkor voltak, rossz helyen. Elit katona vagy. A Hálózat eszköze, a teljes megsemmisítéshez.
A PS2 és Xbox uralta konzolgeneráció alkonyának egyik legütősebb FPS-e volt a Black. Olyan akcióélményben volt benne részünk, melyet sosem feledünk el, mint egy veterán háborús emlék, örökre beleírta magát az emlékezetünkbe. Hiába azonban minden siker, a Criterion Games nem kapott zöld utat a második rész elkészítéséhez, a fejlesztők egy kicsiny csoportja pedig megelégelve a tétlenséget elhatározta, hogy saját kézbe veszi a dolgot. Kilépve az Electronic Arts védőszárnyai alól, Stuart Black vezetésével megalapult a Guildford Studio, s noha a mester időközben távozott innen is, a Bodycount igazi folytatás lett. Keményebb akcióval, nagyobb vérfürdővel, és minden korábbinál több, szabadesésben földre hulló, füstölgő töltényhüvellyel.
Kiadó:
Codemasters
Fejlesztő:
Guildford Studio
Típus:
FPS
Megjelenés dátuma:
2011. szeptember 2.
Ajánlott fogyasztói ár:
9. 000 Ft.
Lemez állapota:
10/10
Hibátlan, karcmentes, újszerű állapot.
Kézikönyv és mellékletek állapota:
10/10
Hibátlan, újszerű állapot.
Tok illetve borító állapota:
10/10
Hibátlan, újszerű állapot.
Az aukció 1 forintról indul, nincs rejtett minimálár! Garantáltan nálam kapható a piacon a legalacsonyabb áron a játék! Kérlek, hogy tekintsd meg a további aukcióimat is, ahol különféle Xbox 360 és Playstation 3 játékszoftvereket találhatsz, illetve vásárolhatsz akár 1 forintról, vagy nagyon alacsony, kedvező áron!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Csere érdekelhet, ha van valamilyen ajánlatod, ne habozz! Köszönöm az érdeklődést, kellemes licitálást!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-11 18:00
. Bodycount - XBOX 360 - 1 Ft-ról, NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése