2012. március 30., péntek

Cormoran bojlis ágy - Jelenlegi ára: 15 000 Ft


CORMORAN CARP Bed Chair 4 lábú bojlis ágy
A Cormoran 4 lábas bojlis fotel ágy könnyű acélkerettel, állítható háttámlával, amelynek az állítása és rögzítése egy fém karral és fém fogas rögzítővel történik, ami strapabíróbb mint a más gyártoknál alkalmazott műanyag szorító kerekes megoldások! Magasságában állítható tányéros lábakkal (25-37 cm), amelyek stiftekkel rögzíthetőek, így bármilyen talajon stabilan használható. A lábrésznél speciális anyag ami könnyen és gyorsan tisztítható lemosható. Anyaga: 600D PU OXFORD 100% Polieszter. Töltet: 100% poliuretán.
Fekvőfelület mérete: 198×70cm (gyártói adat szerint 197x69cm)
Ágy súlya: 7, 4 kg
Új ára 27. 990Ft volt és jelenleg is ennyiért megvásárolható üzletben!
A mellékelt képek az eladó termékről készültek, amelyen látható a megkímélt és szép állapota!
Kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rá és a komolytalan kérdésekre-ajánlatokra nem reagálok, az ilyeneket figyelmen kívül hagyom és válasz nélkül törlöm!
Licitet nem törlök!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki az aukció lejártát követően azonnal át tudja venni vagy a termék árát utalással rendezni tudja, napokkal-hetekkel későbbi fizetést, illetve részletfizetést nem tudok elfogadni, ezt licitnél kérem figyelembe venni!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***
***AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA, FELELŐSSÉG VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT A LICITTÉTELÉVEL ELFOGADJA ÉS TUDOMÁSUL VESZI! ***



Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-05 19:58
. Cormoran bojlis ágy - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése